B2B ARRANGEMENT PUBQUIZ

Regelmatig krijgen wij verzoeken van bedrijven en instellingen om in groepsverband deel te kunnen nemen aan de reguliere pubquizzen. In principe zijn de reguliere pubquizzen daar niet voor bedoeld. Dit heeft enerzijds te maken met het feit dat wij reguliere spelers niet en masse willen teleurstellen door veel tafels af te blokken en anderzijds dat de wensen die organisaties hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn: teams/tafels bij elkaar plaatsen, aparte rangschikking, betalen op factuurbasis etc. De enige mogelijkheid om tijdens de reguliere pubquizzen een bedrijfsboeking te plaatsen is door gebruik te maken van een B2B boeking.

Hieronder treft u aan wat er is inbegrepen bij een B2B reservering. Mocht u hiervan gebruik willen maken óf nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar bookings@pubquiz010.nl óf bel ons op 06-14870161.

Voor vragen over eten, drinken en speciale deals met betrekking hiertoe dient u contact op te nemen met de betreffende horecazaken.

Ontvangt u liever voor een pubquiz waar alleen uw bedrijf aan kan deelnemen, vraag dan een offerte aan via dit formulier!

Tip! Lees goed de FAQ door naast de tabel om teleurstellingen te voorkomen!

B2B reservering

Reguliere pubquiz in Weena
$ 12
50
per persoon
  • Toegang tot reguliere pubquiz
  • Gegarandeerd lage tafel met stoelen voor 6 personen
  • Tafels zijn gesitueerd dichtbij bij beeldscherm(en)
  • Gegroepeerde tafels mogelijk
  • Eigen ranglijst voor deelnemende teams
  • Prijs voor winnende team van jouw groep (t.w.v. € 80)
  • Betaling op factuurbasis
  • Toegezonden tickets, geen wachtrij bij ingang
Vanaf 18
Personen

Geen probleem, dat is mogelijk. De inhoud van het arrangement is dan op de quizprijs na het zelfde.

Ja, bij een reguliere reservering is dat mogelijk zo lang er tafels voor 4 of 5 personen beschikbaar zijn. Wil je van het B2B arrangement gebruik maken dan zijn tafels altijd voor 6 personen. Wil je toch met 4 personen aan een tafel zitten dan wordt de prijs voor 6 in rekening gebracht.  Bijvoorbeeld: 24 personen aan 4 tafels van 6 = 24 x 12,50. Dezelfde groep maar dan met 4 personen per team zittend aan 6 tafels kost 36 x 12,50.

Omdat de vraag naar de pubquiz hoog is, wordt altijd het aantal gereserveerde plaatsen in rekening gebracht, ongeacht of deze bezet worden of niet. 

Dat is alleen mogelijk zolang er plaats is (tenzij je je teams van 4 personen wilt aanvullen natuurlijk). Neem altijd contact met ons op als er meer mensen mee komen, dan zorgen wij er voor dat er voldoende stoelen staan!

Voor pubquiz reserveringen kunt u een e-mail sturen naar bookings@pubquiz010.nl Vermeld hierbij duidelijk de namen van de quiz teams, het aantal personen per team en natuurlijk de datum waarop u wenst deel te nemen.

Pubquiz010 en Mr. Bright’s Quiz Night behouden zich het recht voor om bij misbruik reserveringen te annuleren.

Scroll naar boven