THE BEST PUB QUIZ IN ROTTERDAM

Join us for the longest running and most fun international pub quiz in town!

BOOK YOUR TABLE

Every Tuesday
Iedere dinsdag

Starting at 20.30 hrs.
EVERY WEEK

Every Wednesday
Iedere woensdag

Starting at 20.30 hrs.
Every week

Bringing Happiness To You

That’s what we do with our trivia nights!

SOCIAL

BRAINTAINMENT

FUN

OOK VOOR B2B EVENTS | ALSO FOR CORPORATE EVENTS

BOOK A CORPORATE PUB QUIZ EVENT

Op zoek naar een bedrijfsevenement? Neem contact op!
Looking for a pub quiz for your corporate event? Contact us!

BOOK YOUR TABLE IN WEENA

EVERY TUESDAY 8.30 pm
IEDERE DINSDAG 20:30 uur

DATE NOT AVAILABLE = SOLD OUT!
SEND TEXT BY WHATSAPP 06-14870161 FOR WAITING LIST!

BOOK YOUR TABLE IN BAEK

EVERY WEDNESDAY 8.30 pm
IEDERE WOENSDAG 20:30 UUR

DATE NOT AVAILABLE = SOLD OUT!
SEND TEXT BY WHATSAPP 06-14870161 FOR WAITING LIST!

Our Locations

FIND THE BEST PUB QUIZ NEAR YOU

PubQuiz010 speel je wekelijks in de onderstaande bars, café’s en pubs.
Join us every week in one of the venues listed below.

CAFÉ WEENA

Weena 202
3012 NJ Rotterdam

CAFÉ BAEK

Blaak 329
3011 GB Rotterdam

THE IRISH PUB

Westhavenplaats 31
3131 BT Vlaardingen
HOST PUBQUIZ010 in your bar or pub

DE BESTE PUBQUIZ IN UW CAFé!

Als grondlegger van de pubquiz in Nederland bewijzen onze pubquizzen al bijna een kwarteeuw dé ’tool’ te zijn om de omzet in uw café significant om hoog te kunnen stuwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Reserveren kan d.m.v. het invullen van het formulier voor de desbetreffende pubquiz. Vermeld de speeldatum, je teamnaam, het aantal spelers en een werkend e-mailadres (controleer op tikfouten) en je telefoonnummer.

Belangrijk! Je reservering is definitief, bij niet komen opdagen en/of te laat annuleren ontvang je van ons een factuur voor het entreebedrag (lees de algemene voorwaarden goed door!).

Heel simpel. Als pubquiz organisator zijn wij afhankelijk van het aantal mensen dat deel neemt aan een quiz, m.a.w. het entreegeld is ons inkomen. Als je dus met minder mensen dan gereserveerd opdaagt, blijven wij met lege plekken zitten. Zie het als het kopen van een concertkaartje. Als iemand onverhoopt niet mee kan, dan neemt de zaal het concertkaartje niet terug.

Dat kan alleen als vooraf van ons een akkoord hebt ontvangen. Stuur een WhatsApp bericht naar 06-14870161, dan laten wij je weten of er plek voor extra spelers is.

Lage tafels zijn voorbehouden aan teams bestaande uit 6 personen en worden op basis van de binnenkomst van de reservering ingedeeld. Uiteraard kan je specifiek om een lage tafel vragen als je met minder dan 6 personen bent (vul dit in in het opmerkingen vakje). 
Let op! Bij reservering van een lage tafel wordt ALTIJD de prijs voor 6 personen in rekening gebracht, ook als je er in je uppie aan wilt zitten!

Ja! Dat kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de quiz. Annuleer je korter dan 48 uur van te voren van de quiz dan brengen wij in principe de kosten van de reservering in rekening, tenzij wij andere quizteams op de wachtlijst hebben staan om je tafel over te nemen.

Ja, dat is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor een offerte.
Alleen op die manier kunnen wij zorgen dat jullie allemaal bij elkaar komen te zitten i.p.v. verspreid over de hele zaak. Dit is tevens de enige manier om een factuur/bon van je deelname te ontvangen en de betaling voor het deelnamegeld via de bank te voldoen. 

Stuur een WhatsApp bericht naar 06-14870161 en vermeld daarin de volgende zaken;

– speeldatum
– teamnaam
– aantal personen
– e-mailadres

Zet je team alleen op de wachtlijst als je er 100% zeker van bent dat je gaat deelnemen als wij je melden dat er een plek vrij komt.

Het vrijkomen van een plek is afhankelijk of wij een annulering ontvangen. Het heeft geen zin om ons te bestoken met WhatsApp berichten óf en wanneer er een plek vrij komt. Dat weten wij namelijk pas als iemand anders annuleert!

Eigenlijk niet. Mocht je onverhoopt een keer een zevende persoon hebben die deel wil nemen, neem dan contact met ons op via WhatsApp 0614870161, dan kijken wij of er ruimte is.
Overigens brengen wij 1 punt per quiz ronde in mindering als je team uit meer dan 6 personen bestaat.

Follow @pubquiz010

Stay tuned to our latest pub quiz news...