B2B ARRANGEMENT PUBQUIZ WEENA

Regelmatig krijgen wij verzoeken van bedrijven en instellingen om in groepsverband deel te kunnen nemen aan de reguliere wekelijkse pubquiz in Café Weena. Uiteraard is dat geen probleem, zolang er geen speciale wensen zijn, heeft u toch wensen die afwijken van de reguliere pubquiz, zoals tafels bij elkaar plaatsen, lage tafels etc. dan is ons Pub Quiz B2B arrangement wellicht iets voor u. Hieronder treft u de verschillen aan tussen een standaard reservering en een B2B reservering. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar bookings@pubquiz010.nl óf bel ons op 06-14870161.

Tip! Lees goed de FAQ door naast de tabel om teleurstellingen te voorkomen!

Standaard reservering

Reguliere pubquiz in Weena
5
00
per persoon
  • Toegang tot reguliere pubquiz

B2B reservering

Reguliere pubquiz in Weena
$ 12
50
per persoon
  • Toegang tot reguliere pubquiz
  • Gegarandeerd lage tafel met stoelen voor 6 personen
  • Tafels zijn gesitueerd dichtbij bij beeldschermen
  • Gegroepeerde tafels mogelijk
  • Eigen ranglijst voor deelnemende teams
  • Prijs voor winnende team van jouw groep (t.w.v. € 80)
  • Betaling op factuurbasis
  • Toegezonden tickets, geen wachtrij bij ingang
Vanaf 18
Personen

Geen probleem, dat is mogelijk. De inhoud van het arrangement is dan op de quizprijs na het zelfde.

Ja, bij een reguliere reservering is dat mogelijk zo lang er tafels voor 4 of 5 personen beschikbaar zijn. Wil je van het B2B arrangement gebruik maken dan zijn tafels altijd voor 6 personen. Wil je toch met 4 personen aan een tafel zitten dan wordt de prijs voor 6 in rekening gebracht.  Bijvoorbeeld: 24 personen aan 4 tafels van 6 = 24 x 12,50. Dezelfde groep maar dan met 4 personen per team zittend aan 6 tafels kost 36 x 12,50.

Omdat de vraag naar de pubquiz hoog is, wordt altijd het aantal gereserveerde plaatsen in rekening gebracht, ongeacht of deze bezet worden of niet. 

Dat is alleen mogelijk zolang er plaats is (tenzij je je teams van 4 personen wilt aanvallen natuurlijk). Neem altijd contact met ons op als er meer mensen mee komen, dan zorgen wij er voor dat er voldoende stoelen staan!

Voor beide pubquiz reserveringen kunt u een e-mail sturen naar bookings@pubquiz010.nl Vermeld hierbij duidelijk de namen van de quiz teams, het aantal personen per team en natiuurlijk de datum waarop u wenst deel te nemen.

Scroll naar boven